| fotografie - 2002.03.19 01:18 - odpowiedz | | Ot co sie wyprawia moi drodzy państwo, że blog.pl jest juz bardziej smerfastyczniejszy, przez dokonane ostatnio zmiany graficzne i funkcyjne, od poczciwego nlog.pl. co wy na to? |
|
|
| zbirkos - 2002.03.19 02:34 - odpowiedz | | Eeee kurde mac.
No to na co czekac. Pakuj manatki i spierdzielaj tam w te pedy, jesli Ci sie tak bardzo podoba ta kila. |
|
| mumik - 2002.03.19 04:29 - odpowiedz | | To fakt. Nie będziemy jakoś bardzo za tobą tęsknić. Pa pa. |
|
| Mariposa - 2002.03.19 04:58 - odpowiedz | | nlog jest faktycznie gorszy od bloga. Ale to sie zmieni, jak tylko znikniesz, foto. Powodzenia. |
|
| jemesis_poter - 2002.03.19 07:35 - odpowiedz | | Wlasnie, Foto, idz sobie, idz. Atmosfere zatruwasz.
Sporadycznie przegladam bloga. Kiedy mi sie naprawde bardzo nudzi, poswiecam na cel ow srednio minut pietnascie, po czym dostaje drgawek, torsji i innych takich cudeniek.
Tutaj, mimo, iz jest Nas ponad tysiac, jest bardziej kameralnie, cieplo i przyjemnie. A blog to sucha, pusta, bezemocjonalna papka. Nawet design jest odstreczajacy.
Foto, baw sie dobrze, i zgub sie tam tak skutecznie, abys tu nigdy wiecej nie wrocil. |
|
|
| zbirkos - 2002.03.19 11:46 - odpowiedz | | No i wlasnie jemesis w 100 % sie z Toba zgadzam. |
|
| chynaa - 2002.03.19 10:57 - odpowiedz | | Mariposa: Mychychych... Widzę, że wszyscy Go tu lubią. Moje stanowisko jest neutralne, ale fajnie to powiedziałas ;) |
|
| chynaa - 2002.03.19 10:57 - odpowiedz | | Co ja na to? Na to jak na zimę. Czapę i w drogę.
Nic. |
|
| sugar - 2002.03.19 11:06 - odpowiedz | | blog.pl śmieć.
kolorowe jarmarki.
|
|
| zbirkos - 2002.03.19 11:46 - odpowiedz | | NO ja Wam caly czas wbijam do glowy, ze nlog.pl RULEZ :) |
|
| sugar - 2002.03.19 11:54 - odpowiedz | | no. patriotyzmu troche:) rulez rulez:) |
|
|
| galaxy - 2002.03.19 12:33 - odpowiedz | | To po co tu zaglądasz? Smerfuj na blog.pl i tam zostań... |
|
| mumik - 2002.03.19 14:35 - odpowiedz | | Bo to jest, drogie fotografie, strona dla Gargameli a nie dla smerfów. A smerfy teraz ładnie odwracają się w stronę blog.pl i idą sobie grzecznie w cholerę. |
|
| eye - 2002.03.19 15:13 - odpowiedz | | ale się dostało fotkom, a liczyły na aplauz:) |
|
|
| kaczuszka - 2002.03.19 21:26 - odpowiedz | | Nigdy wczesniej nie zagladalam na blog.pl, ale wlasnie specjalnie tam wlazlam, zeby ocenic. I co?? Jejku, jaki brzydki!!!!! Bezowy, blady, bez wyrazu, nudny, bleeee.....
A tutaj, tak jak powiedziala jemesis_poter, jest po prostu klimat. Jest milo, cieplo, fajnie. Jest wlasnie kameralnie. Zreszta, ja sie juz przyzwyczailam i nigdy bym sobie stad nie poszla. O! Mam sentyment do nloga. :) |
|
| eye - 2002.03.19 21:35 - odpowiedz | | ja też przyzwyczaiłem się, mimo że jestem króciutko i jak mnie nikt stąd nie wywali to sam nie pójdę na jakiegoś bloga, a klimat mi się podoba:) |
|
|
| scorpiona - 2002.03.19 23:37 - odpowiedz | | nlog jest lepszy,to nie ulega watpliwosci.Jestem prawie od poczatku.Tylko ten kolor taki smutny... |
|
| alienisko - 2002.03.19 23:46 - odpowiedz | | kolor jest oke:) poza tym u gory masz "owocowe" kolorki:) |
|
| zbirkos - 2002.03.20 02:53 - odpowiedz | | Hehe, ten dizjan pewnie za niedlugo zostanie zmieniony wiec Ci ktorym sie nie podoba beda mogli cieszyc ryjki.
Poza tym taka ciekawostka, jakoby blog.pl mial byc lepszy.
Godzina 2.05 20.III.2002 wkelpuje se w przegladarce www.blog.pl laduje sie strona. patrze i co ? LOL
taki fajny komunikat:
"brak polaczenia z baza danych " i nic nie dziala
Buahhaha. no za taka "lepszosc" to ja podziekuje :) |
|
| chynaa - 2002.03.20 03:55 - odpowiedz | | zbirkos: Design będzie zmieniony? Co, teraz pójdziemy w stronę mrocznego i chmurnego całkiem, błyskawice przecinąć go będą, a witać nas będzie głośne spozagrobowe "ha-haaaa-chuaaaaaa" i napis: "RIP"? Trupie czachy i kości. Czerń i biel z lekką nutką dekadencji. |
|
| zordak - 2002.03.20 10:59 - odpowiedz | | zapomnialas dodac o rozkladajacych sie zwlokach.. |
|
| sugar - 2002.03.20 11:05 - odpowiedz | | i dla kontrastu ( bo kontrasty ostatnio w modzie) britney spears.
trza być na fali. |
|
| mumik - 2002.03.20 13:20 - odpowiedz | | Britney Spears w body z ropiejących piszczeli z gnijącymi kawałkami ciała? :)
No i nie zapominajcie o kupie! W kupie raźniej! ;) |
|
| vertigo - 2002.03.20 14:48 - odpowiedz | | na blog.pl jest za duzo gowna, tez bym sie juz stad nie przenosila, nawet gdybym miala mozliwosc. Ale, mimo wszystko chcialabym troche podlubac w htmlu... :) |
|
| mumik - 2002.03.20 15:02 - odpowiedz | | No właśnie, na blog.pl jest gówno, a u nas swojska i urocza kupka :) |
|
| zbirkos - 2002.03.20 14:48 - odpowiedz | | Hhehe Chyna nie tafilas nic, a nic. Ja juz troskzu wiem o dizajnie, ale pssssssstt narazie nic nie mowie. Bede milczal jak grob :) |
|
| chynaa - 2002.03.20 15:42 - odpowiedz | | zbirkos: No przeta ja przejaskrawiałam i żartowałam. Chyba nikt nie chciałby już bardziej ponuro, niż jest w tych szarościach i czerniach "z akcentami". |
|
| sugar - 2002.03.20 15:46 - odpowiedz | | absolutny skandal. mężczyźni i dizajn. aj posypią się kupy.
jestem za bobkami. są bardziej estetyczne, zresztą groszki w modzie.
|
|
| mumik - 2002.03.20 17:37 - odpowiedz | | Masz coś przeciwko męskim dizajnerom? Widzę w Tobie droga Sugar jakieś agresywne antymęskie nastawienie. |
|
| zbirkos - 2002.03.20 20:04 - odpowiedz | | Hmm Sugar jak bedzie jakis zlot to normalnie bede sie Ciebie bal :) |
|
| zordak - 2002.03.20 20:42 - odpowiedz | | to czy ma cos przeciw dizajnerom odsunmy na dalszy plan.. ona najwyrazniej ma cos do KUPY! ;)) a tego nie mozna zbyc milczeniem..!! ;)) |
|
| zbirkos - 2002.03.20 23:18 - odpowiedz | | Haha zapewne Zordak wlasnie o kupe chodzilo.
Ale meska kupa jest piekniejsza od kobiecej kupy :) |
|
|
| sugar - 2002.03.21 11:17 - odpowiedz | | ja jestem w miarę grzeczna. mam tylko stresującą pracę. |
|
| mumik - 2002.03.20 21:02 - odpowiedz | | Sugar! A może też porobisz swój dizajn i skiny? Fajnie będzie :) |
|
| felicja - 2002.03.21 07:21 - odpowiedz | | ...a mi sie tu podoba bardziej niz na blog...o! |
|
| mariposa - 2002.03.21 07:25 - odpowiedz | | Lalalala.....jest slicznie. Jestem pod wrazeniem, bardzo gustownie to wyglada. *klasku klask* |
|
| warp - 2002.03.21 08:25 - odpowiedz | | no wlasnie - a mi Zbirkos z Mumikiem - te dwa stetryczale buraki jeszcze marudza.
no nie ma przebacz normalnie. |
|
| eye - 2002.03.21 08:47 - odpowiedz | | nooooo wrażenia całkiem pozytywne |
|
| jemesis_poter - 2002.03.21 08:51 - odpowiedz | | Jedna z tych osob zawsze musi byc w opozycji, wiec sie nie martw :P
I mnie sie rowniez podoba, choc musze sie przestawic na podobny kolor nickow i tla. Ostatnio byly bardziej wyraziste, ale skoro, te ktore sie najczescie czyta, maja sie podswietlac, to nie widze problema.
Dodatkowo, skoro z czasem maja byc wersje tla do wyboru, wzgledem gustu, wedlug zrobionych przez _osoby_zainteresowne_ szablonow, to po raz kolejny, nie widze problemu.
Warpiku. Swietna robota =) |
|
| mumik - 2002.03.21 16:20 - odpowiedz | | Psia krew. Wiem, że chodzi Ci o mnie, Jemesis. Ale tłumaczyłem już to przecież. Jestem w opozycji wtedy, kiedy temat wymaga opozycyjnego zdania, bo nie jest rozwinięty w pełni. Kiedy temat jest rozwinięty w pełni to po prostu nie komentuję, bo nie jestem klakierem. Ale zdarza mi się też wyrazić swoje uznanie i zgodzić się z kimś (mimo bezużyteczności takiej kwestii dla dyskusji). Więc racz proszę zauważyć całość sprawy, a nie generalizować zachowań w pewnych konkretnych sytuacjach na całą moją osobę. Będę wdzięczny za odrobinę refleksji nad tym tematem, zamiast upartego ograniczania się do jednego zdania: "mumik jest zawsze w opozycji". Liczy się przede wszystkim to, co mówię, a nie to, że mówię co innego niż przedmówcy. |
|
| mumik - 2002.03.21 16:16 - odpowiedz | | Warp - sam w emailu prosiłeś o marudzenie wyraźnie. A ja Cię i tak pochwaliłem przecież! |
|
| mumik - 2002.03.21 16:21 - odpowiedz | | Ale literki chociaż mógłbyś zrobić nieco jaśniejsze. Te co prawda ładnie wyglądają, ale od szarego na szarym tle szybko męczą się oczy. |
|
| chynaa - 2002.03.22 12:08 - odpowiedz | | mumik: A ja mam pokrytą zieloną łuską klakierowatą naturę i dodam swój głos: Tak, warp, mógłbyś coś zrobić z tymi literkami. Ale czy jaśniejsze? Jak będą jaśniejsze, to będzie jeszcze niewyraźniej =/ |
|
| sugar - 2002.03.21 11:19 - odpowiedz | | apokalipsa? tęsknicie? brak adrenaliny?
nie ma sprawy. i wszystko będzie w groszki. |
|
| sugar - 2002.03.21 11:28 - odpowiedz | | bardzo ładnie się zrobiło. jakoś jaśniej.
ale jest jakoś jak w szarych deszczowch chmurach"
a przecież mamy wiosnę.
gdyby kolory byłyby bardziej optymistyczne, to zapewniam wszystkich, że wasze wpisy byłyby bardziej optymistyczne.
ale co tam.
jest ślicznie. klimat lekko malkontencki. czyli dizajn jak dla mnie szyty. |
|
| chynaa - 2002.03.21 11:42 - odpowiedz | | Sugar: "ale jest jakoś jak w szarych deszczowch chmurach"
Bardzo ładnie to ujęłaś. Zabrakło mi adekwatnego określenia. Napisałam: "Niebiańsko". A to jednak nie to.
Sugar, masz pięć z plusem. |
|
| sugar - 2002.03.21 12:50 - odpowiedz | | chyna ough je. miłe, że moje malkontencko-desperackie porównania, są tak dobrze punktowane.
|
|
| mumik - 2002.03.21 16:22 - odpowiedz | | Rzekłbym, że nlog jest w kolorze gołębim :)
Choć oczywiście chmury też mi przyszły na myśl. |
|
| sugar - 2002.03.21 17:42 - odpowiedz | | mumik. wszystko niszczysz. zawsze.
a co do koloru, to jest on co najwyżej w kolorze gołębiego kałomoczu (nazwa specjalistyczna). więc pozostańmy przy chmurkach. zgoda? |
|
| mumik - 2002.03.21 18:19 - odpowiedz | | Dlaczego znów twierdzisz, że niszczę??? Co jest złego w nazwaniu koloru gołębim? Zwłaszcza, że on się tak faktycznie fachowo nazywa.
A może dla Ciebie z definicji wszystko co ja powiem, jest złe? Może złe jest wszystko, czego nie wymyślisz Ty, albo wszystko, co wymyśli jakiś facet?
Objaśnij mi to proszę, bo doprawdy nie wiem, jak mam na przyszłość się zachować, aby nie "popsuć wszystkiego". |
|
| mumik - 2002.03.21 18:22 - odpowiedz | | Bo jakoś kiedy piszę bardziej poetycko - dostaję po łbie za zamęczanie poetyzmem. I nie chodzi o jakość, tylko ogólnie o to, że nie piszę przyziemną prozą.
Teraz dostaję po łbie za podanie nazwy koloru, która mi się zresztą osobiście całkiem podoba.
Może to po prostu mój łeb jakiś jest wyjątkowo atrakcyjny do bicia, niezależnie od tego, co piszę? |
|
| warp4009 - 2002.03.22 05:08 - odpowiedz | | jesli moge cos od siebie dodac to masz wiele innych atrakcyjnych czesci =)
twoj tajemniczy lover |
|
| sugar - 2002.03.22 11:41 - odpowiedz | | mumiku. zawsze jestem na nie. i na Ciebie akurat padło w tym tygodniu. W przyszłym panie na kogoś innego.
... tak, tak nudzi mi sie w życiu.
|
|
| chynaa - 2002.03.22 12:16 - odpowiedz | | Sugar: Może paść na mnie, może, może? Proszę, Sugar. Będzie fajnie! I dostaniesz lizaka truskakowego po zakończeniu zabawy! ;) |
|
| chynaa - 2002.03.22 12:14 - odpowiedz | | mumik: Przyglądam się i oczom nie wierzę. Człowieku, co się z Tobą dzieje? Sugar jest (pozytywnie) zakręcona. Gdyby mi napisała: "Chyna jak zwykle wszystko psujesz", to bym prychnęła pod nosem: "Wielkie mi ha, przygadał kocioł." i dodałabym: ";)", a Ty? Ty: "Może złe jest wszystko, czego nie wymyślisz Ty, albo wszystko, co wymyśli jakiś facet?". Mumik, to jest poważnie smutne. Smutne w sensie: patrzę i się martwię. Strasznie się przejmujesz pojedynczymi słowami i właśnie Ty dopisujesz ciąg dalszy. Ja już nie wiem, chciałabym jakoś pomóc (Mumik, mówię poważnie), ale ni cholery nie wiem, jak.
Jakbyś wpadł w jakąś pętlę. Stań na nogi. Przymruż oko. Proszę. |
|
| mariposa - 2002.03.23 06:46 - odpowiedz | | je, Mumik, zerknij sobie na wpis mego autorstwa, chyba pod "Zlot". |
|
| chynaa - 2002.03.22 12:10 - odpowiedz | | mumik: W kolorze gołębim... Piękne =D |
|
| sewiero - 2002.03.23 00:01 - odpowiedz | | nlog.pl jest najlepszy :)
Podobaja mi sie proste a zarazem idealne/trafione i skuteczne rozwiazania, tu jest wszystko co potrzebne. Nie znoszę tracić czasu na bzdury takie jak grzebanie w html'u/personalizowanie, wszystko ma dzialac, byc zrozumiale i już. Tu tez cos tam niby mozna wykombinowac tylko po co skoro wszystko jest w sam raz zestrojone tak jak powinno. Przerost formy nad trescia powoduje, że gubimy sens i zaczynaja powstawać nikomu niepotrzebne bzdury.
p.s. ja nie bede marudził, nowe kolorki sa spoko :P
taki nowy styl :) |
|
| oliwka - 2002.03.23 19:50 - odpowiedz | | Przede wszystkim w blog.pl jest ponad 6000 wpisów i nikt nie kuma co sie dzieje. Tutaj jest lepiej, bo mozna w maire za wszystkimi nowymi wpisami nadazyc. |
|
| visenna - 2002.03.25 17:00 - odpowiedz | | No to ja tez sie wypowiem, moze troche w spoznionym tempie, ale sie wypowiem.
Nie powiem, zebym bylam kategoryczna przeciwniczka blog.pl, szanuje Adomasa za cierpliwosc, wiele pracy wlozona w blog.pl, oraz to, ze czuwa nad nim. Dlaczego od razu wszyscy krytykuja ? Podzieliliscie sie na dwa obozy. Jedni chwala nlog i krytykuja blog, a inni odwrotnie. Lubie nlog.pl, ale nie zamierzam krytykowac blog.pl. On jest po prostu inny ! Ale nie gorszy czy lepszy. |
|
| fotografie - 2002.03.27 00:12 - odpowiedz | | Dzieki BLOG.PL rozwiniesz skrzydła.. Milczeć juchy nie macie prawa głosu, ja tu rządze cipki. Nlog mimo nowego dizajnu jeszt do dupy. Dla wszystkich nieżyczliwych HCWD..schować sie... |
|
| fotografie - 2002.03.27 00:17 - odpowiedz | | BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ BLOG.PL RULEZ wuauauahahahaha to tak tylko dla rozłoszczenia co poniektórych. Hehe taki juz ze mnie czasem przekorny typ. No wiec jeszcze raz: BLOG.PL RULEZ i finito! |
|
| zbirkos - 2002.03.27 03:18 - odpowiedz | | Powiem krotko, jestem glupi do kwadratu jak mawia Pan Potocki.
Tyle. |
|
| warp - 2002.03.27 04:12 - odpowiedz | | ja, jesli mam cos od siebie dodac, to widze, ze niektorzy dopatruja sie jakiejs swietej wojny pomiedzy blog.pl a nlog.pl.
skoro tak sie dzieje, no to wielka szkoda.
dlaczego?
bo tak nie jest. |
|
| chynaa - 2002.03.27 11:10 - odpowiedz | | warp: Ludziom poziom adrenaliny się nie podnosi tak, jak należy, to muszą znaleźć sposób, żeby się podniósł. Coś tam Sugar pisała o grochach na nlogu, to by pewnie im zapewniło odpowiedni poziom, ale grochów nie dałeś i masz ci warpie placek.
Ja tam w tym nie uczestniczę, nie wiem, o co w ogóle chodzi, bez sensu. Ludziom się chyba nudzi tak naprawdę. Jak nie lubię malin, to nie jem, kupuję sobie czereśnie. O szo choci, ja nie wiem. |
|
| sugar - 2002.03.27 12:00 - odpowiedz | | co do tego ma design do cholery?
jakieś śmiecie uważają, że jest kiepsko.
ja moge mieć "no design". białe tło, czarne litery.
i będę szalenie szczęśliwa, że mój odbiorca zajmie się wyłącznie treścią bloga, a nie jakimiś ciapkami i obrazkami.
po cholerę to? |
|
| wiatru_szum - 2002.03.27 23:24 - odpowiedz | | Jaki jest sens w porównywaniach. Każdy z tych serwisów ma swoje plusy i minusy. Miałem stycznośc z oboma i zarówno blog.pl jak i nlog.pl sa naprawde dobre pod wzgledem graficznym jak i funkcjonalnym. Nie widze tu problemu żadnego. Każdy ma prawo wybrać sobie gdzie mu lepiej. Mnie nlog.pl urzekł i dlatego jestem tutaj. Pozdrawiam. |
|
| wiatru_szum - 2002.03.27 23:26 - odpowiedz | | Wielki szacunek dla panów webmasterów. Adomas i Warp oby tak dalej... |
|
| warp - 2002.03.28 05:25 - odpowiedz | | to jesli moge dodac cos jeszcze, to wspomne o naszej drobnej wspolpracy majacej na celu zrobienie dobrze uzytkownikom zarowno blog.pl i jak i nlog.pl... |
|