| cold_bitch - 2004.05.17 15:06 - odpowiedz | | 18 lat, maturzystka, rude wlosy, zielone oczy, szczupla, 171 cm, inteligentna, z dobrego domu, ladna, madra, z poczuciem humoru, troszke tajemnicza...
i samotna w tej chwili :( |
|
| pause - 2004.05.17 15:13 - odpowiedz | | hem to nie jestem sama ;)
ja tez poszukuje ;P
i tez normalnego...
ale czy cos takiego fogole mozna znalezc...?? ;P |
|
|
| naiv - 2004.05.20 23:33 - odpowiedz | | Hej a co\"cos\" uznamy za normlane?
jakie masz kryteria oceny?
A mzoe hmmm ee nie ma normalnych ludzi...
poz
Naiv
|
|
| cold_bitch - 2004.05.17 16:08 - odpowiedz | | ostatni byl zgorzknialym kretynem, bez uczuc, bez serca i w ogole...
czy to tak wiele pragnac bliskosci drugiej osoby? ech, chyba tak :/ |
|
| asiulek_84 - 2004.05.17 16:24 - odpowiedz | | to ja wam powiem tak.. ze ja w sumie bylam z normalnym ale tej jego normalnosci mialam juz dosyc po roku.. naprawde .. byl kochany nie robil mi wyrzutow wogole nie umial sie nawet ze mna klocic ..bardzo kochal i ja go tez ale byl za bardzo uczuciowy.. chyba tego nie wytlumaczylam.. w kazdym razie to zawsze ja musialam o nas myslec, martiwc sie i decydowac bo on nie chcial sie klocic i tak wkolko i na okraglo.. za malo przytulal wogole sie nie kochalismy i jakos tak :/ hmm :( ale nie martcie sie :] chyba nie umiem pocieszac (: |
|
| keskese - 2004.05.17 17:41 - odpowiedz | | :-) zaledwie kilka postów a jaka piękna kwintesencja kobiecości... z nienormalnym źle a z normalnym wcale nie lepiej... hiehieiheh :-)
normalnie pozdrawiam... |
|
|
|
| cold_bitch - 2004.05.17 20:19 - odpowiedz | | ciemno rude, bardziej kasztanowe, miedziane :)
jestem z katowic...
ja nie poszukuje na sile, tego, ktory byl niedawno nie szukalam, wrecz chcialam sie przed nim schowac...
chce tylko bliskosci :( tak bardzo mi tego teraz brakuje... |
|
|
| glub - 2004.07.07 03:28 - odpowiedz | | gratulacje- tu akurat masz najwieksze szanse znaleźć: ... w internecie .... |
|
| new_life - 2004.05.17 18:55 - odpowiedz | | normalnie wow!! :D
a co to wogle znaczy normalny facet??:P Moglabys to sprecyzowac?:)
Aha, fajnie by bylo, gdybys napisala, skad mniej wiecej jestes :D pozdrawiam :) |
|
| pije_sam - 2004.05.17 20:11 - odpowiedz | | ja ja ja!! wybierz mnie!!
a tak na powaznie to znajdziesz sobie odpowiedniego faceta. nie warto szukac za wszelka cene. jesli bedzie odpowiedni to sam sie trafi i nie trzeba bedzie go szukac.
pozdro. |
|
| new_life - 2004.05.17 20:45 - odpowiedz | | ale czasami tak jest, ze potrzeba kogos na gwalt :D:D:D |
|
| ndw - 2004.05.17 21:20 - odpowiedz | | szukaj szukaj, znajdziesz.Mozesz znalezc nawet na nlogu. Takiego o jakim mowisz poznalam wlasnie tu i mysle, ze 1,5 roczny zwiazek to nie byla przypadkowa znajomosc, wiec powodzenia..;) |
|
| grazyna - 2004.07.04 18:04 - odpowiedz | | Ale miałaś szczęście. Ja się rozgladam za normalnym już 7 lat |
|
| elio - 2004.05.18 07:46 - odpowiedz | | Normalność jest straszna.. Odradzam.. Zawsze musi być jakaś iskra.. Normalny znaczy tyle co pospolity.. Takie są normy. Wszechobecne..
Szacun |
|
| asiulek_84 - 2004.05.18 09:54 - odpowiedz | | zgadzam sie z elio to wlasnie to o czym mowilam :/ normalnosc to normalnosc.. Dobrze jest miec w zwiazku troszke nielormalności :] |
|
| cold_bitch - 2004.05.18 12:25 - odpowiedz | | raczej chodzi mi o takiego czulego , troskliwego,aczkolwiek bynajmniej nie nudnego faceta, ktory ma wiele pomyslow na sec. , bedzie mnie kochac tak jak ja jego i po jakims czasie nie odbije mu szajba i nie wazy sie powiedziec \'pierdol sie\'... faceta z szacunkiem do kobiet chce ! ;) |
|
| elio - 2004.05.18 16:15 - odpowiedz | | Czyli cold.. Chesz mieć po prostu najzwyklejszego idealnego faceta :) Możę i cuda się zdarzają.. Ale pamiętaj że życie to jeden wielki kompromis :)
Powodzenia w szukaniu |
|
| cow - 2004.06.18 18:30 - odpowiedz | | ja mam w klasie kolegę, który dla mnie jest idealnym facetem. Można z nim robić wszystko, ma ogromne poczucie humoru, z nim nigdy nie jest nudno. Ma taki niesamowity urok. Dopóki go nie znałam myślałam, że nie ma takich facetów. |
|
| cow - 2004.06.18 18:27 - odpowiedz | | dokładnie...mi taki normalny chłopak szybko by się znudził. Spotykałam się krótko z takim troskliwym, spokojnym romantykiem i powiedziałam stop. To nie ma sensu bo nie wytrzymam tak na dłuższą metę. Nie ma sensu szukać. Samo przyjdzie. |
|
| my_soul - 2004.05.18 11:05 - odpowiedz | | przyjaciela z kontaktem fizycznym od zaraz, hihi ;) yyy tak, nie ma to jak się do kogoś przytulić :> będzie dobrze. moja rada - ruszać sie z domu i nie bać sie poznawać ludzi :)
pozdrawiam
|
|
| zycie_to_absurd - 2004.05.18 11:57 - odpowiedz | | Nie łudź się, nawet jak jakimś cudem się trafi ot tak to zobaczysz, ze po jakimś czasie okaze się NIEnormalny, ale może choć po jakimś roku to i tak dobrze, rok złudzeń nie jest zły. A Ty jesteś normalna? mogłabyś mi powiedzieć czym to się objawia? to może ja jednak też jestem, choć parę cech podaj, a moze tu chodzi wyglad zewnetrzny, rudzi mają wieksze predyspozycje do normalności niż np. blondyni? |
|
| kshush - 2004.05.18 12:08 - odpowiedz | | czyli szukasz mnie :)
tylko ja jestem juz zajety.
Skutecznie zajety. |
|
| iznogud - 2004.05.18 12:42 - odpowiedz | | no dooobra, najwyzej bedzie moja strata ;-)
20 lat, pomaturzystek, student juz nawet, brazowe oczy, szczuply, 172 (w bicepsie?), z dobrego domu, srednio ladny, inteligentny, z duzym poczuciem humoru.
Poznam Pania do towarzystwa ponizej 172 (w bicepsie?), najlepiej o idealnych wymiarach 90-60-90, choc drobne odstepstwa moge zaakceptowac. Zgloszenia (koniecznie zamiescic fotografie) nalezy wysylac na adres e-mail (lucky-luke@tenbit.pl) w temacie wpisujac \"casting\". ;-)) Tylko nie zapchajcie mi skrzynki ;-)
A tak juz na powaznie, mi jest swietnie samemu (no.. prawie) i Tobie cold_bitch (co za nick!) tez tak wcale zle byc nie musi. Nigdy nic na sile, a juz raczej nie w ten sposob i nie przez internet (raczej). Goraco pozdrawiam. |
|
| ndw - 2004.05.18 16:28 - odpowiedz | | iznołgÓd, przez internet nie?ja sie sprzeciwiam;) przypadkiem mozna Kogos tak poznac;) Kshush nigdy nie ma 100%skutecznosci;) |
|
| elio - 2004.05.18 18:26 - odpowiedz | | Tutaj się zgadzam :) Przez interenet poznałem multum ludzi.. I gdzieśtam czasem cośtam było.. Albo i nie było.. Bynajmniej w ten sposób naprawde da się coś osiągnąć. Może nie jest to idealna droga ale zawsze jakaś. |
|
| new_life - 2004.05.18 20:42 - odpowiedz | | eetam kazdy sposob jest dobry na zawarcie znajomosci. Ja ze znajomosci inetowych mam rozne wspomnienia, czasem kiepskie a czasem wrecz cudowne :P. To samo mozna powiedziec o znajomosciach zawartych normalnie :P |
|
| mieczyslaw_dyrektor - 2004.05.18 18:59 - odpowiedz | | Młoda jesteś, dlatego odpowiem na nurtujące Cię puytanie. Otóż, droga suczko lodowata, otóż normalnych facetów już nie ma - zabiłyście 99% z nich, a pozostałych rozdrapałyście między sobą i usidliłyście obrączkami i dziećmi. Więc równie dobrze możesz przestać szukać. |
|
| new_life - 2004.05.18 20:40 - odpowiedz | | hehehe, mysle ze nie jest az tak zle jak mowisz. Normalni faceci czasami tez sa wybredni i to bardzo wybredni i szukaja sobie wyjatkowej kobiety :P
Prawdziwy normalny facet tak latwo nie da sie zaobraczkowac :P. Zreszta szkoda na to mlodosci :D.
Dlatego tez nie trac nadzieji cold_bitch :). |
|
| cold_bitch - 2004.05.18 20:59 - odpowiedz | | ANO DOBRZE MI CHYBA SAMEJ, PIEPRZYC FACETOW (to nie do Was koledzy :) ) Tylko do tych, ktorzy ewentualnie chcieliby sie do mnie przylepic :P buzka!
|
|
| elio - 2004.05.18 22:19 - odpowiedz | | Rozumiem sex bez zobowiązań ? :P |
|
|
|
|
| grazyna - 2004.07.04 18:10 - odpowiedz | | Cholercia, a ja się łudziłam i nawet świecę w tej intencji zapaliłam. Widać kiepskość moją w matmie, bo liczyłam i liczyłam i nijak wyniku. |
|
| air - 2004.05.19 18:00 - odpowiedz | | Niestety, kazdy z nas jest walnietym sukinsynem. Nie ma szans, przykro mi. |
|
| elio - 2004.05.19 19:05 - odpowiedz | | Eee.. Czyli każdy jest normalny? W końcu to wtedy norma że jesteśmy sukinsynami ( o ile jesteśmy )
Ja się jakoś nie czuje :P |
|
| killer - 2004.05.19 19:41 - odpowiedz | | jestem wolny i chetny :) tylko zebys byla ze slupska :) |
|
| air - 2004.05.19 20:08 - odpowiedz | | ty jebaku lesny wstydu nie masz?:D cholernik jeden szuka ofiry! STRZEZCIE SIE!!!!:D |
|
| elio - 2004.05.19 22:51 - odpowiedz | | Eee. Ja go pamiętam jak początkujący był:> U mnie w domu. W małym pokoju.. Czarne stringi.. Więcej nie powiem bez adwokata ;>
Szacun :> |
|
|
| elio - 2004.05.20 07:50 - odpowiedz | | Ale Ty jesteś dalej :> A On bliżej :P Więc jakby co to mnie się dostanie a Ty nie zdążysz z obroną ;> |
|
| killer - 2004.05.20 02:03 - odpowiedz | | Elio taaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDd
hehehehehehehe to była akcja :D:D:D:D:D:D:D:D
air czego chcesz :D przecie ja nie grożny :D |
|
| sugar - 2004.05.20 08:16 - odpowiedz | | nlog matrymonial. proponuje aby rudowlosa maturzystka poczekala klka lat, troche przezyla, troche sie nauczyla i juz takich anansow pisac nie bedzie. odechce sie. odechce. |
|
| cold_bitch - 2004.05.20 19:03 - odpowiedz | | oj przeciez to nie byla oferta ani propozycja dla nikogo...
nie szukam, nie potrezbuje :) juz... |
|
| new_life - 2004.05.20 21:50 - odpowiedz | | sugar Ty tu nie kozacz :P. Cold_bitch byla w zlym humorze i miala prawo napisac cos pod wplywem emocji (tzn przypuszczam ze tak bylo :P), zreszta nic zlego nie zrobila, a nawet powiem wiecej, dala temat do humorystycznej pogawedki :) i bardzo dobrze :) |
|
| sugar - 2004.05.20 22:30 - odpowiedz | | ale tak powaznie samam bym chetnie znalazla normalnego faceta, z tym ze juz sie poddalam, a takze lekko zgozknialam. zreszta patent na odnajdywanie milosci przez nloga jest calkiem calkiem. |
|
| elio - 2004.05.20 23:52 - odpowiedz | | Już nie? No to gratulacje znalezienia :) Tylko czy przez nloga czy innymi drogami ?:) ( tylko statystyka )
Czy możę już przeszło i nie potrzeba?
Pozdrawiam |
|
|
|
| naiv - 2004.05.20 23:46 - odpowiedz | | heh jestesm zaintersowany...eee co ja tu robie? przeciez to dzialka dla kobiet kurde co facet potrafi zrobic jak sie nudzi..[hakownia penatgonu wyszlo z mody;p]. |
|
| lucek - 2004.05.22 08:09 - odpowiedz | | yyyyy ten no, Dzień dobry :PP :DD
Chciałem zaznaczyć, że jestem :PP ;] |
|
| bad - 2004.05.23 13:40 - odpowiedz | | a moze ja..? :> heh daj jakies namiary na siebie np nr gg :D |
|
| bad - 2004.05.23 13:43 - odpowiedz | | a moze ja..? :> heh daj jakies namiary na siebie np nr gg :D |
|
|
| sugar - 2004.05.25 13:54 - odpowiedz | | elio może skonstruowac matrymonial.nlog.org. chyba czas najwyzszy. moze to naprawde jakis pomysl dla desperatow |
|
|
| elio - 2004.05.25 21:35 - odpowiedz | | Myślałem o czymś takim.. Ale jak by to wyglądało.. Następne randki , buziaczki albo jeszcze gorzej.. Jak wymyśle coś wybitnie innego to może wrzucę :) |
|
| easy - 2004.06.11 09:29 - odpowiedz | | Tja... Normalność to dość szeroko rozumiane pojęcie. Dla przykładu taki easy dajmy na to... Niby normalny, sympatyczny, mądry, przystojny... a co najważniejsze skromny :) a jednak popierdolony jak ruska katarynka, ewentualnie chińskie... klocki. |
|
| elio - 2004.06.11 09:31 - odpowiedz | | Mi się chińskie klocki podobały ;> |
|
| li5ek - 2004.06.11 18:11 - odpowiedz | | Siema, z checia porozmawiam z Toba.. Mysle ze jestem \"normalnym\" facetem.. ale o tym to juz zdecydujesz rozmawiajac ze mna :) nie lubie samooceny.. podam tu moj nr gg.. 972029 zapraszam i pozdro for all :> jak ktos inny chce porozmawiac to tez zapraszam.. ;)
|
|
| mona - 2004.06.11 21:29 - odpowiedz | | poszukujesz normalnego faceta?
to masz PECHA...(albo wybujala wyobraznie) |
|
| li5ek - 2004.06.12 04:11 - odpowiedz | | mona mysle ze sie mylisz...
Tacy faceci istnieja..
ja np. mam zdanie o kobietach ze sa ... i wogole
kazdy ocenia to na podstawie swoich przezyc albo swoich bliskich... nie mozna mowic ze nie ma normalnych facetow albo normalnych kobiet.. |
|
| li5ek - 2004.06.12 04:12 - odpowiedz | | chociaz wiem ze nie sa wszystkie takie.. ale sie przejchalem na jednej okrutnie i narazie nie moge sie pozbyc takiego zlego wrazenia ;/ pozdro |
|
| - 2004.06.12 14:37 - odpowiedz | | chociaz wiem ze nie sa wszystkie takie.. ale sie przejchalem na jednej okrutnie i narazie nie moge sie pozbyc takiego zlego wrazenia ;/ pozdro |
|
| tu_mnie_nie_ma - 2004.06.12 20:39 - odpowiedz | | głowa do gory :) tu COLD BITCH :] zmienilam w koncu tego zafajdanego nloga, odczepili sie ci frajerzy :)
apropo pecha - to raczej kwestia gustu i charakteru..
buziaki gorace... |
|
| zbirkos - 2004.06.12 22:04 - odpowiedz | | Rude wlosy powiadasz :)
Kurcze, ze ja tez wczesniej nie widzialem tego posta ;) |
|
|
|
|
| tu_mnie_nie_ma - 2004.06.13 22:11 - odpowiedz | | ano rude wloski mam :) ostatnio z turbo-sexi pasemkami, ale rudy dominuje i jest hoooot ;) |
|
| tu_mnie_nie_ma - 2004.06.13 22:13 - odpowiedz | | ano rude wloski mam :) ostatnio z turbo-sexi pasemkami, ale rudy dominuje i jest hoooot ;) |
|
| tu_mnie_nie_ma - 2004.06.13 22:14 - odpowiedz | | ano rude wloski mam :) ostatnio z turbo-sexi pasemkami, ale rudy dominuje i jest hoooot ;) |
|
| zbirkos - 2004.06.14 14:10 - odpowiedz | | Nie zgrywam. Ale serio nie wiem komu moglbys doniesc... |
|
| owca_w_wielkim_miescie - 2004.06.14 20:42 - odpowiedz | | hejo cold...moim zdaniem sie nie przejmuj...z tego co piszesz to chyba jestes troche zakompleksiona?;) daj se spokoj z facetami..milosc sama przyjdzie...jeszcze bedziesz miala ich dosyc facetow;) chociaz chyba wiesz gdzie ich szukac!!! ja swojego mana tez poznalam przez internet:)CYA |
|
| tu_mnie_nie_ma - 2004.06.14 22:09 - odpowiedz | | Owco przeciez ja juz dawno napisalam, ze ten temat jest nieaktualny :D
a jednak wszyscy pisza...
anyway zakompleksiona raczejnie jestem , tylko troche inna niz wszystkie ;) ooo
pozdrawiam. |
|
|
|
| 2lazy2die - 2004.06.24 03:53 - odpowiedz | | Jestem jak w sam raz - 2l2d jest przytym 41latkiem, inteligentnym, z dobrego domu, z wykształceniem, bez tajemnic, mature ma za sobą, więc wie, o co chodzi. Nie jest samotny. Nie poszukuje, ale lubi. I mieszka w Los Cabbatos de la Muerte. A to daleko od centrum.
. |
|
| naiv - 2004.06.24 22:55 - odpowiedz | | zastanawia mnie jedno:czemu kobiety ktore tak anprawde nie moge odpedzic sie od facetow narzekaja,ze nie nikt ich nie chce i wogle nie am facetow wokolo?
Tego nie rozumiem.bo te co najbardziej narzekaja to to sa najbardziej poularne...
Just a though just...
\"babe put that boots on...\" |
|
|
| naiv - 2004.06.29 21:20 - odpowiedz | | ter fer?
Ejno ilu facetow Cie zaczepia-\"przypadkwoe spotkania itp\"to moej slwoa<- he?
|
|
|
|
| elio - 2004.06.28 23:47 - odpowiedz | | Mężczyźni sa prości... Kobiety są dziwne. Jak chcesz argumentów to mogę dać dużo :> |
|
| twosteper - 2004.06.29 12:08 - odpowiedz | | i to sa ...swiete slowa...
moge sie pod tzym podpisac! |
|
| twosteper - 2004.06.29 12:06 - odpowiedz | | na wstepie chialbym zauwazyyc ze normalni faceci nie istnieja...
ale skoro jestes z dobrego domu... to mozesz miec szczescie |
|
| fakehead - 2004.07.05 19:11 - odpowiedz | | normalni faceci? normalne kobiety? normalni ludzie? kurde, zastanawiam się czy takowi wogóle istnieją... |
|
| kofeina - 2004.07.05 23:15 - odpowiedz | | norma to pojęcie względne, nie warto jej szukać czy definiować.a jeżeli chodzi o facetów to osobiście przyznam - wielu ich było ale tylko jeden totalny świr, z którym układy są jak najbardziej dziwne potrafi dać mi prawdziwe szczęście, choć często jest mi ciężko ale nie zamieniłabym tego na nic. zatem życze wszystkim wytrwałości!! |
|