| catherine - 2004.08.27 12:48 - odpowiedz | | Bardzo podoba mi sie jeden chłopak na ktorym mi bardzo zalezy!ale co mam zrobic kiedy z powodu(pewnie wiecie jakiego) postanowilam samotnosc!!!!!!
BŁAGAM O WASZE RADY!!!!!! |
|
| kjuik - 2004.08.27 13:16 - odpowiedz | | Ales Ty zdesperowana;p Jak wybralas samotnosc to nie marudz tylko ciesz sie ze w koncu amsz czas na rozwijanie zainteresowan, spotkania z przyjaciolmi:)jesli Ci zle z samotnoscia, bez faceta to porzuc ja i zrob cos konstruktywnego, uwiedzenie mezczyzny to naprawde nie wynalezienie prochu;p |
|
| sugar - 2004.08.27 13:29 - odpowiedz | | cos okropnego. dziewczyno! wez sie obudz. zycie nalezy do Ciebie. wielkie piekne zycie. wez osraj jakiegos lowelasa i pokachaj sama siebie. bo mozna wioskowac, ze jeszce sie tego nei nauczylas.. przyjdzie moze z czasem.
|
|
| ciastko - 2004.08.27 14:42 - odpowiedz | | Gratuluję mądrej wypowiedzi.
Lepiej bym tego nie wyraził. |
|
|
| ide_przeskakujac_pagorki - 2004.08.31 10:21 - odpowiedz | | hahaha ale tekst, jak tu na tym nlogu jest zabawnie, \"POSTANOWIŁAM SAMOTNOŚĆ\" hahaha,
a tak odemnie to chyba nic nie możesz zrobić:)))), najgorsza dziewczyna to narzucająca się dziewczyna hahaha!!!! Pozatym we wszelkich dziewczecych gazetkach jest chyba napisane co i jak sie robi krok pierwszy 1. usmiech i kontakt wzrokowy hahaha a dalej mi sie nie chce, bo jakos źle mi sie zrobiło!:D |
|
|
| gos - 2004.08.31 19:38 - odpowiedz | | japierdole. co za forum. ej do bravo napisz lepiej, tam Ci pomoze pani superpsycholog i bedziesz wiedziala czy masz sie cieszyc, czy strzelic sobie w leb. |
|
|
| ainyvetigre - 2004.09.01 12:21 - odpowiedz | | Obejrzyj film \"legalna blondynka\". Tam jest cos o upuszczaniu dlugopisu i co potem trzeba zrobic :> |
|
|