| acha - 2006.02.17 16:54 - odpowiedz | | Komu miałbyś/miałabyś ochotę dać w mordę? Pobić, skopać tyłek i zrzucić ze schodów? :) Temat na czasie chociaż do bólu banalny, ale tradycja nlogowa musi trwać! ;) Więc...?
|
|
|
|
|
| patryc1a - 2006.02.17 22:54 - odpowiedz | | Nooo jest taka jedna ktora az sie prosi. Wrrrr i czemu musze sie powstrzymywac? ;(((( |
|
| gabiuszka - 2006.02.17 23:18 - odpowiedz | | Loli (Marcie) za to, że zrobiła prywatnego :P:D:P a reszty nie wymieniam, bo bym tu do rana siedziała ;) |
|
|
| acha - 2006.02.19 01:15 - odpowiedz | | To chyba trzeba leczyć :) Poza tym to niemożliwe! Kochać wszystkich nie można, to pachnie hipokryzją :P
|
|
|
|
| lolaluu2 - 2006.02.19 19:02 - odpowiedz | | haha..gabi ja tez mam na to ochote. moze uknujemy jakis spisek??? :> |
|
| gabiuszka - 2006.02.19 21:50 - odpowiedz | | hahaha :D no juz nie musze bić przynajmniej tej jednej wariatki :P |
|
| fuerte - 2006.02.20 01:12 - odpowiedz | | Wyglada na to, ze tylko kobiety maja nierozwiazane problemy emocjonalne:) |
|
|
| made_in_thailand - 2006.02.20 18:55 - odpowiedz | | ależ mam ochotę!!!
OJ JAK MAM CHOLERNĄ OCHOTĘ!!!
jak się dowiedziałam o tym że mój facet wystąpił w programie Ewy Drzyzgi?
Z TELEWIZORA!
aż mnie teraz ręka świerzbi
(byłem w Krakowie, bla bla bla, widziałem to tamto)
co to miało być? niespodzianka??
tytuł programu: \"dlaczego nie pozwalacie mi oddać swoich organów?\"
NOSZ CHOLERA JASNA FPIZDU!!! |
|
|
|
| gos - 2006.02.24 08:14 - odpowiedz | | Cymanski. wzbudza we mnie niesamowita agresje. |
|
| apsssik - 2006.02.24 16:00 - odpowiedz | | babce od historii, moim 2 kolegom z klasy...wszystkim, którzy mnie wqurzają...fuck!!!!!!! |
|
|
| justynek - 2006.02.25 15:30 - odpowiedz | | Ja czasem mam ochote sobie.. ale to nie ma nic wspolnego z masochizmem ;-) |
|
|
|
| on_i_on - 2006.02.28 20:07 - odpowiedz | | wszystkim homofobom z Kaczyńskim i Giertychem na czele!!!
|
|
|
| ide_przeskakujac_pagorki - 2006.03.01 23:30 - odpowiedz | | Musisz sobie wyobrazić, że jesteś kimś innym i znalazłeś się w wyimaginowanym położeniu... Ale decyzja jaką podejmiesz może być bardzo interesująca. Sprawdź siebie!
Wyobraź sobie, że znajdujesz się gdzieś w Polsce na terenie, na którym wystąpiła straszliwa powódź. Wiele domów zostało zalanych, wały przeciwpowodziowe zostały wręcz rozmyte przez potęgę żywiołu a wszelka infrastruktura tzn. drogi, mosty itp. po prostu przestały istnieć...
A teraz wyobraź sobie, że jesteś fotografem... wolnym strzelcem pracującym dla największych światowych czasopism... Podróżujesz sam w poszukiwaniu szczególnie wzruszających, drastycznych, szokujących scen...
I teraz konkretna sytuacja... W nurcie wzburzonej rzeki widzisz Andrzeja Leppera kurczowo trzymającego się jakiegoś konara... bardzo osłabionego już walką z silnym prądem wzburzonej rzeki... I masz do wyboru:
a. Uratować go. (masz mało czasu bo on już ledwo się trzyma, ale masz odpowiedni sprzęt i mógłbyś to zrobić)
b. Otrzymać nagrodę Pulitzer\'a za fotografię z momentem jego śmierci.
Znasz już możliwości więc teraz odpowiedź na bardzo ważne pytanie:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
JAKI ZAŁOŻYŁBYś OBIEKTYW I JAKą USTAWIŁBYś PRĘDKOśĆ MIGAWKI??? |
|
| lucek - 2006.03.02 10:18 - odpowiedz | | Mojemu staremu. Takie wpierdol jakie nikomu nigdy nie chciałem spuścić nawet w myślach. |
|
| patryc1a - 2006.03.02 11:33 - odpowiedz | | wiekszosc to taka troche wyrywna jest, widze ;) nie pomijam siebie oczywiscie. |
|
|
|