| wiola26 - 2002.11.28 21:22 - odpowiedz | | Zastanawiam się nad życiem, nad śmiercią, nad miłością.
Tyle tu osób, a poczytać można tylko o skrętach, imprezach, kacu, dupach, itp..
A co się podziało z prawdziwymi wartościami???
Co się stało z waszymi duszami, waszym wnętrzem, waszą prawdziwą istotą bycia na tym łez padole?
Czy ktoś jeszcze rozmawia tu na takie tematy? |
|
| trust - 2002.11.29 10:03 - odpowiedz | | Po jednym dniu bytnosci na nlogu i jego niewatpliwie bardzo doglebnym poznaniu - wszystkich zgrabnie podsumowalas - TYLKO skręty, imprezy i dupy. Ja osobiscie stracilam po tym popisie chec rozmowy z toba na jakikolwiek temat. Tyle. |
|
|
| bezo - 2002.11.30 07:09 - odpowiedz | | Zadala Wiola pytanie i zostala potraktowana jak zwykle, czyli dosc paskudnie. A dlaczego? Bo jest nowa i nic z glebi nlogowiczow nie rozumie. Nauczka dla Wioli - nie zadawac pytan na forum. |
|
| bezo - 2002.11.30 07:10 - odpowiedz | | Zadala Wiola pytanie i zostala potraktowana jak zwykle, czyli dosc paskudnie. A dlaczego? Bo jest nowa i nic z glebi nlogowiczow nie rozumie. Nauczka dla Wioli - nie zadawac pytan na forum. |
|
| wiola26 - 2002.11.30 13:08 - odpowiedz | | Przepraszam, jeśli Cię uraziłam.
Wiola.
PS
Masz rację. |
|
| bezo - 2002.11.30 13:25 - odpowiedz | | Nie urazilas mnie niczym. Nie zrozumialas moich intencji ale nie szkodzi. |
|
| galaxy - 2002.12.02 13:35 - odpowiedz | | Ale, Bezo, Wiola nie przepraszała Ciebie. Z ilości kreseczek wynika, że przeprosiny były skierowane do Trust. I zasadniczo - Trust ma rację - nie można tak generalizować, jak zrobiła to wiola. Bo wyszło na to, że na nlogu wszyscy piszą tylko o dupach, jaraniu i chlaniu. A tak przecież nie jest. I to nie Wiola została źle potraktowana. To my zostaliśmy przez nią brzydko podsumowani. Ale chyba sama zobaczyła, że nie jest tak, jak napisała. |
|
|
| nanaki - 2002.11.29 13:20 - odpowiedz | | Ogol to tylko ogol, kazdy jest orginalny. Zajzyj na te wszystkie >4000 nlogow i dopiero potem sie wypowiadaj.
Pytasz o milosc? zajzyj na moj nlog Tutaj (przepraszam za reklame). |
|
|
| matis - 2002.11.29 19:12 - odpowiedz | | Moze nie kazdy rozmawia, ale wiele osob o tym mysli czesto. Niektorzy po prostu nie lubia rozmawiac szczerze o tym co maja tam, w srodku, co ich dotyka, a co ich cieszy. Jestem typem czlowieka, ktorego od samobojstwa oddziela tylko nadzieja, ze w koncu cos sie zmieni, ze cos sie uda. |
|
| lavinia - 2002.11.29 20:13 - odpowiedz | | wiola......Czytanie to nie tylko przebieganie oczkami po literkach......
Trzeba umiec CZYTAC a nie tylko czytac.
Poza tym, wiele tresci jest miedzy wierszami. Nie wszystko trzeba zawsze tak jasno jak "krowie na rowie"... (sorry, ale to ulubione powiedzonko mojej nauczycielki od polskiego, ktora uczyla, ze trzeba myslec co sie czyta a nie czekac na gotową papkę zamiast głównego dania do pogryzienia).
W kazdym nlogu - w mniejszym lub wiekszym stopniu jest obraz duszy, wnętrza i istoty bycia.
A, ze ten obraz nie zawsze jest "na wzór i podobieństwo"???
No, coz.... "nikt nie jest doskonały"..;-)))) |
|
|
|
| twosteper - 2002.11.30 02:10 - odpowiedz | | ...CIAGLE ZASTANAWIAM SIE NAD SWOIM ZYCIEM:::...
zastanawiam sie nad zyciem...
nad smiercia..
nad moja dusza...
poznaje swoje wnetrze...
ciagle:
poznaje siebie... |
|
| sugar - 2002.11.30 13:02 - odpowiedz | | zycie jest jak wiecznie mieszana zupa jarzynowa. ale i tak nie zrozumiecie. |
|
| chynaa - 2002.12.03 00:35 - odpowiedz | | Mal...e...ńka wstawka: pewna jesteś?
Jestem. Em, em. |
|
| twosteper - 2002.12.04 02:04 - odpowiedz | | a ja slyszalem ze zycie jest jak pudelko czekoladek... |
|
| lordzik - 2002.12.04 13:18 - odpowiedz | | ...tani, bezmyslny prezent o ktory nikt nigdy nie prosi...? |
|